Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

BIZOMÁNYI ÉRTÉKESÍTÉS

A Zentai Sport egyik elsődleges törekvése, hogy minden sportolni vágyó számára biztosítsa a szükséges eszközöket és felszereléseket. Épp ezért szolgáltatási körünkben kiemelkedő a bizományi értékesítés, melynek során a magas minőséget képviselő sportfelszerelések is kedvezőbb áron beszerezhetőek.

Milyen terméket forgalmazunk bizományi értékesítésben?

  • kerékpárok: gyermek, női és férfi kerékpárok, országúti, Triál, City, BMX, Fixi, Kross, stb…
  • sí felszerelések: sí lécek, síbotok, sícipők
  • snowboard felszerelések: snowboard deszkák kötéssel, bakancsok
  • védőfelszerelések: bukósisakok, protektorok, szemüvegek

Mit érdemes tudni a bizományi értékesítésről?

Ha venne:

Üzletünkben a kizárólag jó állapotú felszerelések és ruházatok kerülnek bizományi értékesítésre, melyek a legtöbb esetben a minőségi nemzetközi márkák közül kerülnek ki. A megvételre kínált felszerelések minden esetben egy alapos karbantartáson és a szükség szerinti javításon átestek. A ruházatok pedig szakszerűen kitisztíttattuk és szükség szerint javítottuk.

Ha eladna:

Megunt, kinőtt vagy feleslegessé vált kerékpáros, sí és snowboard felszereléseit és ruházatait üzletünkben – levéve válláról az eladással járó terheket – értékesítjük tovább. A bizományi értékesítés feltételeit munkatársaink határozzák meg az eladásra szánt termékek szemre vételezését követően. Amennyiben a termék állapota miatt nem alkalmas az eladásra, úgy üzletünk lehetőséget kínál annak szakszerű javítására és felújítására is, melynek költségeit ebben az esetben az értékesítés fedezi.

A Zentai Sport a bizományi értékesítés alkalmával fent tartja a jogot az ár-érték arány meghatározására, valamint az értékesítés visszautasítására is.