Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SNOWBOARD BÉRLÉS

Az egyes sportolási lehetőségek szezonális jelleggel minden évben előtérbe kerülnek, melyek közül a sí és a snowboard örvend a legnagyobb népszerűségnek. Épp ezért ma már számos iskola tart sí szünetet és tábort, valamint saját fesztivált is kaptak e sportok.

Azonban hiába a töretlen népszerűség és a megfizethető iskola tábor, ha a komplett sí és snowboard felszerelések még egy kisebb vagyonba kerülnek. Ugyanis a lécek/deszka, bakancsok, kötések és botok, valamint a védőfelszerelések és speciális ruházatok olyan kiadást eredményeznek, melyet egy-egy alkalom miatt nem érdemes bevállalni.

Ilyen esetekben kínál tökéletes megoldást a sí és snowboard bérlési szolgáltatás, melyet a Zentai Sport már 25 éve kínál. Az elmúlt negyed évszázad során vállalkozásunk folyamatosan lépést tartott az aktuális trendekkel, hogy széles választékban biztosítja a sí és snowboard bérlést.

Milyen sí és snowboard bérlésre van lehetőség?

Hatalmas kínálatunk garantálja, hogy minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő felszereléseket, legyen az egy alap vagy egy profi szett.

Bérelhető felszerelések:

  • Snowboard bérlés: lap+kötés – alap/profi, snowboard cipő
  • Sí bérlés: Carving léc – alap/haladó/profi, sícipő – 4 csatos/profi, síbot
  • Védőfelszerelés bérlés: bukósisakok, protektorok, szemüvegek
  • Egyéb bérlés: Snowbalde és Big Foot, sí boksz

Mit érdemes még a sí és snowboard bérlésről tudni?

Nálunk a sí és snowboard bérlés elviteli és vissza hozatalai napjáért nem számítunk fel plusz költségeket, vagyis 2 napot ingyen bérelhet. Az egy hetes snowboard és sí bérlési idő nálunk 11 napból áll: péntektől a tárgyhetet követő második hétfőig tart, melyben egy vasárnap ingyenes. Vagyis ha minket választ a sí és snowboard bérlésre, akkor 11 napból csak 8 napot kell megfizetnie.

Mi szükséges a sí és snowboard bérléshez?

  • személyazonosító igazolvány: személyi igazolvány + lakcím kártya, új típusú vezetői engedély, útlevél, diákigazolvány
  • bérleti szerződés: mely tartalmazza a bérlő adatait, a bérelt felszerelések megnevezését, a bérlés kezdő és lejárati dátumát, valamint az összeget.