Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SÍ ELADÁS

Bár hazánk nem tartozik a sí és snowboard paradicsomok közé, a szezonális időszakban egyre többen választják az aktív kikapcsolódás ezen fajtáját. Azonban amíg egy rendes csúszáshoz akár 1000 km-t is meg kell tenni, a minőségi sí és snowboard felszerelésekért nem kell a szomszédba menni.

Cégünk a snowboard és a sí eladás területén belül 25 éves kínálja termékeit széles választékban megrendelőinek. Elsődleges célunk, hogy a sí felszerelések és a snowboard felszerelések eladása alkalmával megtaláljuk vevőink számára azokat az eszközöket, melyek teljes mértékben kielégítik igényeiket. Éppen ezért nálunk minden egyes snowboard és sí eladást egy alapos igényfelmérés előz meg.

Hogyan vásároljunk snowboard és sí felszereléseket?

A snowboardosok és a síelők közt még a mai napig éles az ellentét, persze attól még, hogy a másik sporttal szimpatizálunk, nem kell egymástól elzárkóznunk. És ha már meg van, hogy melyik téli sport mellett döntöttünk, már csak a megfelelő felszerelést kell megvennünk.

  • Sí eladás: ahhoz, hogy a megvásárolt sí felszereléssel ne maradandó sérüléseket, hanem kellemes emlékeket szerezzünk fontos a tökéletes méret. Ezt azonban nem csak magasságunk és súlyunk, hanem tudásunk is befolyásolja, hiszen a kezdők számára mindig a rövidebb léc az ideálisabb.
  • Snowboard eladás: a sípálya deszkásai számára, ahogyan a sí felszerelések esetében is, alapvető választási szempont a magasság és a súly, kötés szempontjából pedig a domináns láb. Utóbbi kiemelten fontos hiszen, ha rossz lábunk van elöl, minden igyekezetünk ellenére fel bukunk és csak csalódni fogunk.

Termékeink a teljesség igénye nélkül:

  • Sí eladás: gyermek és felnőtt sílécek, síbotok és síbakancsok, számtalan színben és kivitelben, a legnagyobb márkák közül.
  • Snowboard eladás: deszkák minden korosztály számára, számos színben és mintával, több kivitel a felhasználási igényeknek megfelelően, snowboardkötések és snowboard bakancsok.

Üzletünkben az új felszerelések mellett egyaránt kínálunk használt snowboard és sí felszereléseket eladásra, melyek ára jóval kedvezőbb, állapotok pedig kiváló.

Ha a mostani felszerelését megunta, vagy gyermeke kinőtte, hozza be üzletünkbe! A snowboard, sí eladása mellett nálunk megveheti az új felszereléseket.