Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

KERÉKPÁR ELADÁS

Biztosan mindannyian emlékszünk még az első kerékpárunkra, és az első pótkerekek nélkül megtett méterekre, melynek végén büszkén mondtuk: „én már biciklizni is tudok”.

És ez az élmény és a soha el nem felejthető tudás az, ami a biciklis kultúrát folyamatosan élteti.

Vállalkozásunk e kultúra nagy rajongójaként 5 éve van jelen a kerékpár eladás piacán, ahol fő célunk, hogy vevőink igényeit teljes körben kiszolgálhassuk. A kerékpár eladás során kiemelt figyelmet fordítunk a barátságos/családias környezetre, az egyedi igények teljesítésére, és vásárlóink elégedettségére. Széles termékválasztékunk minden korosztály számára garantálja, hogy álmai kerékpárját nálunk megtalálja.

Milyen kerékpárokat kínálunk eladásra?

  • új kerékpárok: cégünk elsősorban a Kross biciklik forgalmazásával foglalkozik, melyek kialakításuknak köszönhetően egyaránt alkalmasak a rövid távú városi közlekedésre, vagy a hosszabb, hétvégi kirándulásokra és biciklitúrákra.
  • használt kerékpárok: jó állapotban lévő és teljesen felújított kerékpárok, melyek a bolti/viszont eladói árakhoz képest jóval kedvezőbben beszerezhetőek.
  • egyedi kerékpárok: általunk tervezett és épített kerékpárok, melyek vevői megrendelésre készülnek. Újak és használtak egyaránt elérhetőek.

Megunta eddigi kerékpárját? Vagy kinőtte a gyermeke, esetleg az új hobbihoz speciális kerékpár kellene?

Hozza be hozzánk megunt, tönkre ment/elhasznált biciklijét és bízza ránk a kerékpár eladását!

Munkatársaink a használt bicikliket felújítják és a kerékpár eladást pedig teljes körben lebonyolítják. Amennyiben pedig a kerékpár eladásán kívül új biciklire is szüksége lenne, egyedi megállapodás alapján beszámítjuk a régi árát.

A kerékpár eladás feltételeiről, valamint a készleten lévő termékekről érdeklődjön üzletünkben személyesen.