Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SÍ SZERVIZ

Ahhoz, hogy a sí vagy a snowboard felszerelésünkkel a következő szezonban is magabiztosan csúszhassunk, nem szabad megfeledkezni a használatot követő karbantartásról és ápolásról. Ugyanis a megfelelő ápolás hiányában a léc/deszka nem csúszik rendesen, az élek pedig nem kapaszkodnak meg a fordulás esetében. Utóbbi pedig komolyabb baleseteket is eredményezhet.

De van még egy nyomós érvünk a rendszeres és szakszerű  snowboard és sí szervizre:

A waxolás azon kívül, hogy a csúszásért felel, egy kopóréteget is képez, így a használat során nem a drága felszerelés használódik el.

A Zentai Sportnál épp ezért elsődleges törekvésünk, hogy a snowboard és sí szerviz szolgáltatást teljes körben elérhetővé tegyük. Vállaljuk a talpak és élek szakszerű karbantartását és javítását, szükség szerint gépi vagy kézi megmunkálással, a talpak és az élek csiszolását és waxolását is.

Sí és snowboard szerviz szolgáltatásaink:

  • Sí szerviz: igény szerint komplett karbantartás (él+talpcsiszolás, waxolással), kötés le-és felszerelés, kötés beállítás, dübelek és tiplik pótlása, bottányér.
  • Snowboard szerviz: él+talpcsiszolás waxolással, kötés szerelés és kötés beállítás

Mit érdemes még a sí és snowborad szervizről tudni?

Az újonnan vásárolt felszerelések gyárilag waxoltak, így csak a kötés beállítás miatt érdemes a szakembert felkeresni. Utóbbit a szakboltokban a vásárlás alkalmával meg is teszik. A léceket és a deszkákat szezon után érdemes waxoltatni és javíttatni, de a szezon megkezdése előtt sem árt őket átnézetni.

Mikor kell azonnal szakemberhez fordulni?

  • talpfehéredéskor
  • „kiszőrösödés” alkalmával
  • mély sérülés esetén
  • tompa vagy kicsorbult kantnikor
  • kantni és az oldalfal közötti repedés felfedezésekor
  • hiányos vagy sérült kötéskor

A sí és snowboard szerviz áraink, valamit az időszükséglet a szolgáltatásaink igénybevételétől és a felszerelés állapotától függően változhat.

Bővebb információ személyesen az üzletünkben.