Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

KERÉKPÁR BÉRLÉS

Alig akad olyan ember, aki ne tudna, vagy ne szeretne biciklizni, azonban kerékpárral már nem rendelkezik mindenki. Hiszen a megfelelő és biztonságos tárolás hiánya mellett az új, minden igényt kielégítő és strapabíró kerékpárok ára sokak számára nem megfizethető. Vagy ha még is, inkább nem veszik meg, hiszen a kihasználatlansága miatt nem éri meg.

Pedig mindannyiunk számára elérkezik az az idő, amikor kihasználnák a poros bringát. Egy kellemes hétvégi biciklitúra a Velencei tó körül, egy szentenderi városnézés vagy egy délutáni jóleső tekerés a kerékpár hiányában mind-mind visszamondásra kerül.

Cégünk az alkalmi bringásokra is gondolva vette fel szolgáltatási körébe az egyre népszerűbb kerékpár bérlést. Célunk ugyanis, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a sportolás ezen kellemes, kíméletes és élvezetes lehetőségét komolyabb költségek nélkül.

Kiknek ajánljuk a kerékpár bérlést?

  • Családoknak: minden korosztály számára biztosítunk kerékpárokat, melyek egyaránt alkalmasak egy városi túrához, egy vidéki kiránduláshoz vagy egy tó körüli hétvégéhez.
  • Bartái társaságoknak: a bérlésre kínált kerékpárok közt megtalálhatóak a könnyebb távok, a hegyi túrák, hétvégi országutazás speciális biciklijei is.
  • Turistáknak: speciális városi bicikliket kínálunk, melyek csomagtartója a városnézéshez vannak kialakítva, kialakításuk és vázszerkezetük pedig igazodik a város változó körülményeihez.
  • Munkahelyeknek: akár a dolgozók aktív mindennapjait szeretnék elősegíteni vagy csak egy jó hangulatú csapatépítő hétvégét összehozni, a Zentai Sport minden helyzethez tökéletes biciklit kínál.
  • Oktatási intézményeknek: kimondottan a gyermekek igényeihez igazodott bicikliket biztosítunk, melyekkel az osztálykirándulás fejelhetetlen lesz.

Mit érdemes még a kerékpár bérlésről tudni?

Ügyfeleink számára igyekszünk minden esetben a tevékenységhez leginkább alkalmas biciklit biztosítani, ezért a kerékpár bérlés igényét minden esetben előre kell jelezni. A kerékpárok pár órától kezdve akár több napra is bérelhetőek, azonban letéti díj minden esetben szükséges.

A kerékpár bérléshez szükséges:

  • bicikli fajta (városi, terep, országúti, stb…)
  • személyek száma
  • kerékpár bérlés időtartama
  • a bérlő személyes adatai

Egy személy több kerékpárt is bérelhet.

Bővebb információ személyesen, az üzletünkben.