Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SNOWBOARD VÉDŐFELSZERELÉS

Testi épségünk védelme még a sportolás alkalmával is elsődleges, kiváltképp akkor, ha többedmagunkkal csúszunk egy hegyről le. A megfelelő sí és snowboard védőfelszerelések hiányában ugyanis olyan baleseteken szenvedhetünk, melyek következményi több hétre vagy akár örökre megnehezítik az életünket. Elegendő csak egyetlen huppanás a kemény havon és a fenékvédő hiánya, hogy hetekig ne tudjunk rendesen ülni utána.

Épp ezért cégünk a testi épség megóvására nagy hangsúlyt fektetve forgalmazza 25 éve a sí és snowboard védőfelszereléseket. Melyek választéka az elmúlt évtizedek során, lépést tartva a technológiai fejlődéssel, széles körben kibővült. Így ma már olyan speciális sí és snowboard védőfelszerelések is elérhetőek, melyek létfontosságú testrészek mellett megóvják az egész testünket.

Milyen snowboard és sí védőfelszereléseket kínálunk vevőinknek?

  • Bukósisakok: speciálisan a síelők és a snowboardosok igényeihez kialakítva, a fej mellett védik az állat, az arccsontozatot és a nyaki csigolyákat.
  • Kesztyűk: beépített csuklóvédő protektorral, hogy a sokak számára természetes csuklóra való esés során ne szenvedjünk töréseket.
  • Térd és könyökvédők: ízületeinkhez idomulva tompítják az eséseket és megelőzik a töréseket.
  • Gerincprotektor: könnyed, de annál masszívabb kialakítású védő, mely megóvja a gerincoszlopot és az azt övező területeket.
  • Vállprotektor: a ruházatba beépített protektor nem csak a vállövet védi a sérülésektől meg, hanem aláöltözőként szolgálva a hideg ellen is megóv minket.
  • Fenékvédő: a kezdő síelők és snowboardosok másik alapvető védőfelszerelése, mellyel a többszöri huppanás és esés kellemetlen mellékhatása elkerülhető.

Üzletünkben a felsorolt snowboard és sí védőfelszerelések mindegyike újonnan és használtan is megvehető, bizományba adható, valamint a többi felszereléssel együtt bérelhető.