Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

KERÉKPÁR VÉDŐ FELSZERELÉS

A biztonság az élet minden területén elsődlegesnek számít, de a közlekedésben kiemelt szerepet tölt be. Főleg a biciklizés alkalmával, hiszen itt egy ütközésnél sem a biztonsági öv, sem a kaszni nem fog minket megóvni.

Vállalkozásunk épp ezért széles választékban forgalmaz kerékpár védőfelszereléseket, melyek minden korosztály számára tökéletes védelmet biztosítanak a tekerés alatt.

Milyen kerékpár védőfelszereléseket kínálunk vevőinknek?

Termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a női, férfi és a gyermek védőfelszerelések, valamint a speciális körülményekhez és az extrém sportokhoz ajánlott eszközök is.

Kerékpár védőfelszereléseink a teljesség igénye nélkül:

  • bukó sisakok: több, női, férfi és gyerek méretben, számtalan színben és kivitelben, a nemzetközi márkáktól egészen a pénztárca barát kategóriáig
  • térd és könyökvédők: több színben és méretben, gyerekeknek szinte kötelező, felnőtteknek pedig ajánlott
  • kesztyűk: a hűvösebb időben szinte nélkülözhetetlenek, azonban a nyári melegben is jó szolgálatot tesznek, hiszen megakadályozzák az izzadt tenyér kormányról való lecsúszását
  • protektorok: gerinc és váll protektorok az extrém sportok és a trükkök kedvelőinek

Hogyan válasszuk ki a tökéletes kerékpár védőfelszereléseket?

A sisak kiválasztása esetében a megfelelő méret mellett fontos, hogy az adott körülmények között a lehető legnagyobb védelmet biztosítsa.

Bukó sisak típusok:

  • puha héjú: keményhab réteg alkotja, előnye az alacsony ára, hátránya, hogy a nyakcsigolyák sérülése ellen nem nyújt védelmet.
  • mikor héjas: a legelterjedtebb kerékpáros védőfelszerelés, a héjat egy kemény műanyag réteg borítja, valamint szellőzőnyílások teszik még komfortosabbá a viselését.
  • kemény héjú sisak: teljes védelmet nyújt, védi az arcot és az állat, felső kategóriás ára miatt inkább csak a legelszántabb extrém sportolók használják.

A felhasználási besorolás szerint pedig megkülönböztetőnk országúti és MTB valamint DH sisakokat, melyek közül az első kettő a mikro héjas, az utóbbi pedig a kemény héjas alaptípusba tartozik.

A térd és könyökvédők, valamint a kesztyűk és a protektorok kiválasztása során a tökéletes méret a mérvadó, hiszen ha a térvédő egy kicsivel is nagyobb, tökéletes védelmet nem nyújt.

Üzletünkben munkatársaink készséggel segítenek a méretben passzoló, és a stílus igényeknek is megfelelő kerékpár védőfelszerelések kiválasztásában.