Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

A Zentai Sport a megrendelői igényekkel folyamatosan lépést tartva a kerékpározás, a síelés és a snowboardozás mellett más sportokat is előtérbe helyez.  Épp ezért szolgáltatásaink közt egyaránt megtalálható a korcsolya élezés, a teniszütő húrozás és a bizományi értékesítés is.

Bővebben a korcsolya élezésről:

A könnyedebb téli sportok szerelmeseinek kedvezve vettük fel szolgáltatási körünkbe a korcsolya élezést. Az üzlet helyiségben kialakított műhely rész ad otthont a professzionális korcsolya élezésnek, melyet a szükség szerint gépi és kézi erővel látunk el. Tapasztalt munkatársaink korcsolyázó ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére nem csak az élezés mellett az apróbb javításoknak is eleget tesznek.

Bővebben a teniszütő húrozásról:

Gondolta volna, hogy az ütő teljesítménye akár 60%-ban is múlhat a teniszhúr minőségén? Sajnos ezt a tényt a legtöbb esetben figyelmen kívül is hagyják, amikor szükségessé válik a teniszütő húrozás. Cégünk viszont erre a szolgáltatásra is nagy hangsúlyt fektet, és a több éves szakmai tapasztalat mellett kizárólag minőségi alapanyagokat alkalmaz a teniszütő húrozás során.

Mit érdemes még az egyéb szolgáltatásainkról tudni?

  • Korcsolya élezés: azonnal igénybe vehető szolgáltatás, a professzionálisan megélezett korcsolyát még aznap átveheti a tulajdonos.
  • Teniszütő húrozás: megrendelőink az igényeknek megfelelően több húr közül is választhatnak. A vállalási határidő 2 munkanap, de munkatársaink a lehetősége szerint igyekeznek minél hamarabb végezni.

Szolgáltatásink minőségi garanciálisak és csak személyesen vehetőek igénybe.