Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

KERÉKPÁR SZERVIZ

A biciklik szinte végig kísérik az egész életünket. Tekerni már óvodás korban megtanulunk, és amíg hajlik a térdünk és járni is tudunk, addig abba sem hagyjuk. Így sokunk, pláne az igazi rajongók már fiatalunk belekóstolnak a kerékpár javítgatásába, hiszen az állandó használat miatt a kerékpár szervizelése nem elhanyagolható feladat. Azonban ahhoz, hogy a jól bejáratott kerékpárunk még sokáig biztonságosan használható legyen, a kerékpár szervizeléséhez a szaktudás elengedhetetlen.

A Zentai Sport ezt a szaktudást több éves tapasztalattal és teljes körű szolgáltatásokkal ötvözte az ügyfelek legnagyobb megelégedettségére.

Mit nyújtunk mi a kerékpár szerviz során?

  • Szaktanácsadást: segítünk kiválasztani a tevékenységnek leginkább megfelelő bicikli típust, valamint az adott kerékpárhoz illő alkatrészek és kiegészítők széles választékában is eligazítjuk a kezdő kerékpárost
  • Állapotfelmérést: meglévő kerékpárok szemrevételezése, valamint javaslatot teszünk a szükséges javításokra/alkatrészcserékre, és kiegészítők beszerzésére
  • Karbantartást: guminyomás ellenőrzés és szükség szerinti kerékfújás, rozsdátlanítás, fékek cseréje, igény szerint kormány markolat és lámpák cseréje
  • Alkatrészcserét: szükség szerint cseréljük az elkopott és elhasználódott alkatrészeket, legyen szó akár a belső gumiról, teljes kerékről vagy egy nyeregcsőről.
  • Szerelést: teljes fékrendszer és váltók szerelése, kerekek deformáltságának megszüntetése.
  • Felújítást: alkatrészek cseréje, vázszerkezet felújítása vagy a szükség szerinti elemek cseréje, felnik rozsdátlanítása, gumik felfújása, ülés javítása, festés vagy matricázás, kiegészítők felszerelése.

A kerékpár szerviz alkalmával szolgáltatásaink igény szerint variálhatóak, így megrendelőinknek nem csak a kedvenc biciklijüket adjuk vissza, hanem csökkentjük a költségeiket is.

A kerékpár szerviz időtartama és ára az igénybe vett szolgáltatások alapján változó, erről bővebb információt személyesen, üzletünkben kaphat.