Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SNOWBOARD KIEGÉSZÍTŐK

A téli sportok élményét nagyban befolyásolja a felszerelésünk hibátlan állapota és hiánytalan megléte. A síelés és a snowboardozás alkalmával pedig az utóbbin még több múlik, hiszen hiába a biztos tudás és a frissen waxolt léc vagy deszka, ha balesetet okoz a kiegészítők hiánya.

Mik az elsődleges sí és snowboard kiegészítők?

  • Védőszemüveg: használatával nem csak a hóvakságtól óvhatjuk meg magunk, hanem a felcsapódott, szálló hótól is, így látásunk szinte minden körülmény közt biztosított.
  • Kesztyű: aki már fogott puszta kézzel hógolyót, az jól tudja, hogy milyen hasznos a kesztyű a havon. Azonban a téli sportok speciális kesztyűi nem csak a hó és a szél ellen védenek, hanem az eséseknél is hasznosak lehetnek.
  • Protektor: a ratrakolt hó keménysége akár, mint a beton, így a törések és a zúzódások esélye megvan minden esésben. Ezért, leginkább a kezdők számára, de a profiknak is ajánlott a speciális protektor, mely kialakításában a test íveihez idomul.
  • Maszk: viselésével komfort érzetünk javul, vagyis a figyelmünket csak is a csúszás köti majd le.
  • Táska: cipő, síléc és deszkatartó táskák, melyekkel nem csak kényelmesebben cipelhetjük, de meg is óvhatjuk a drága felszerelésünk.
  • Ruházat: nem szokták az alapfelszerelések közt emlegetni, de nyilván senki sem fog egy vászon vagy farmernadrágban síelni. A megfelelő és kényelmes ruházat kiválasztása épp olyan fontos, mint a tökéletes felszerelés megtalálása.
  • Bot: síelőknek opció. Van, aki szerint e nélkül nem lehet síelni és van, aki szerint a bottal nem lehet rendesen csúszni.

Milyen sí és snowboard kiegészítőket kínálunk?

A felsorolt sí és snowboard  kiegészítők közül minden termék elérhető üzletünkben, melyek széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és a méreteinek megfelelőt.

A snowboard és sí kiegészítők újonnan és használtan is megvásárolhatóak, illetve bérelhetőek az üzletünkben, ahol munkatársaink készséggel segítenek a megfelelő termékeket kiválasztani.