Slide background


kerékpár értékesítéssí felszereléssnowboard értékesítésegyéb szolgáltatások

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ EGYEDI KERÉKPÁROK

Egyéniségünket mindannyian szeretjük megmutatni a lehető legtöbb formában. Saját stílusunk védjegye a ruházkodásunk, a kiegészítőink és persze az eszközeink és a használati tárgyaink egyedi díszítési is.

Miért hagynák ki ebből pont a kerékpárunkat?

Cégünk a saját tervezésű egyedi kerékpárokra szakosodva kínálja szolgáltatásait mindazok számára, akik a bolti tömegtermékek helyett egy igazán egyedi bringával tekernének.

Miért tőlünk rendelje meg a saját tervezésű egyedi kerékpár készítését?

Ahhoz, hogy álmaink kerékpárján biztonságosan tekerhessünk is fontos, hogy a tervezés során minden apró részletre térjünk ki. Munkatársaink épp a saját tervezésű egyedi kerékpárok elkészítését minden esetben egy alapos igényfelméréssel kezdik.

Mik a kerékpár tervezés legfontosabb szempontjai?

  • Ki fogja használni? A vázszerkezet összeállítását elsősorban a bicikli tulajdonos életkora és nem befolyásolja, hiszen más-más felépítés szükséges a női- és a férfi kerékpárok esetében
  • Milyen körülmények közt fogja használni? A kerékpár felépítésének összességét befolyásolja, hogy milyen terepre szánják a bringát. Vékonyabb vagy vastagabb kerék, könnyített vagy épp megerősített szerkezet, a városi, a terep és az egyéb speciális kerékpárok esetében mind-mind eltérhet.

És ha az alapok már megvannak, jöhetnek az egyedi igények. Többek közt a sajátos szín és minta kombináció, a speciális ülés, az egyedi sárvédők és díszítések.

Mit érdemes még a saját tervezésű egyedi kerékpárokról tudni?

Az igényeknek megfelelően szinte bármilyen biciklit meg tudunk építeni, melynek időszükségletét és költségkeretét a lehetőségek szerint igyekszünk alacsonyan tartani.

A saját tervezésű egyedi kerékpárok készítéséről bővebben üzletünkben tájékozódhat.